Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Oostflakkee discussieert over minimabeleid

Op donderdag 4 september 2008 vindt er in de gemeente Oostflakkee een informatieve raadsvergadering plaats over minimabeleid. De gemeenteraad discussieert die avond met belangengroeperingen én burgers over diverse zaken binnen dit onderwerp. Oostflakkee stelt op basis van onder meer de uitkomsten van deze avond haar nota minimabeleid samen.

De avond begint met een aantal korte presentaties. Op die manier krijgen aanwezigen onder meer algemene informatie over minimabeleid en wordt ingegaan op hoe de gemeente Oostflakkee hier in de laatste jaren mee bezig is geweest.

Na de presentaties krijgen de aanwezigen de gelegenheid om in groepen te discussiëren over het onderwerp. Alle ideeën worden vervolgens gezamenlijk besproken en vertaald in conclusies.

Raadsleden, wethouders en ambtenaren van de gemeente Oostflakkee zijn deze avond aanwezig om mee te discussiëren. Daarnaast is een groot aantal organisaties uitgenodigd die betrokken zijn bij het minimabeleid, waaronder sportverenigingen en belangengroeperingen.

De avond wordt gehouden in verenigingsgebouw 'De Grutterswei' in Oude-Tonge en begint om 19:00 uur. Zoals aangegeven bent ook u van harte welkom tijdens deze avond. In verband met de zaalindeling verzoeken wij u om u aan te melden voor deze avond. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het bestuurssecretariaat van de gemeente Oostflakkee. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0187-647100 of via e-mailadres bestuurssecretariaat@oostflakkee.nl.