Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Oostflakkee past openingstijden aan

logo gemeente OostflakkeePer 1 november 2011 wijzigen de openingstijden van het gemeentehuis van Oostflakkee in Oude-Tonge. Deze week wordt de nieuwe gemeentegids verspreidt onder inwoners en bedrijven van de gemeente. Daarin zijn de nieuwe tijden op een los inlegvel opgenomen.

Voortaan is het gemeentehuis open van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. Op dinsdag, woensdag en donderdag is het gemeentehuis in de middag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. Het gemeentehuis is dus voortaan gesloten op maandagmiddag en vrijdagmiddag. Wel blijft het mogelijk om op deze middagen afspraken te maken.

Avondopenstelling
Verder is er een proef met een wekelijkse avondopenstelling. De balie van Burgerzaken is in ieder geval tot 1 mei 2012 wekelijks geopend op dinsdagavond van 18:00 uur tot 19:30 uur. Na deze periode wordt de proef geëvalueerd.

Ongewijzigd
De balie van Sociale Zaken, Wmo en het Centrum voor Jeugd en Gezin is nog steeds geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. De openingstijden van de gemeentewerf wijzigen ook niet. Kijk voor alle openingstijden op de website van de gemeente Oostflakkee, www.oostflakkee.nl.