Nu op de radio: Archipel Actueel

Opbrengst verkoop Soroptimisten voor Filmhuis

Foto

Op zaterdag 8 december 2012 wordt een sfeervolle kerstmarkt gehouden rondom de haven in Goedereede. Ook de Soroptimistclub Goeree-Overflakkee zal met twee kramen aanwezig zijn. De Soroptimisten bestemmen de opbrengst van deze kerstmarkt voor het Filmhuis Middelharnis.

De Soroptimistclub Goeree-Overflakkee maakt onderdeel uit van de wereldwijde serviceorganisatie Soroptimist International. Soroptimisten, wereldwijd, hebben als doelstelling om zich in te zetten voor de verbetering van het welzijn van vrouwen en kinderen, voor mensenrechten, en voor gelijkheid, ontwikkeling en vrede in de wereld.

Het Filmhuis
De opbrengst van deze kerstmarkt komt geheel ten goede aan het project Filmhuis Middelharnis waar de soroptimisten zich in de periode 2012-2013 voor inzetten. Door diverse acties willen zij hun steentje bijdragen aan de modernisering van het Filmhuis Middelharnis, zodat het Filmhuis de haar kenmerkende 'Arthous' films kan blijven vertonen.

Kerstmarkt in Goedereede
Op de Kerstmarkt in Goedereede verkopen de Soroptimisten eigen gebakken kruukplaetjes en warme dranken. Voor de kinderen is er een kinderloterij met leuke prijsjes. In de informatiekraam van de Soroptimisten wordt een mooie loterij gehouden met als hoofdprijs een verblijf (midweek) voor vier personen op Recreatiepark De Klepperstee in Ouddorp. Diverse andere bedrijven zijn bereid gevonden fraaie prijzen ter beschikking te stellen.

Waar moet u zijn?
De Kerstmarkt in Goedereede is een sfeervolle kerstmarkt op de Markt en rondom de haven in Goedereede. Er staan veel gezellige kramen in kerstsfeer. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. De Kerstmarkt is op zaterdag 8 december vanaf 13:00 uur tot 19:00 uur.