Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Open dag Waterryck Suijssenwaerde

De bouw van de recreatiewoningen van het project Waterryck Suijssenwaerde in Oude-Tonge vordert. Onlangs is gestart met de bouw van de vierde fase. Deze fase bestaat uit de bouw van de laatste zes dijkwoningen en twee woningen op het tweede schiereiland. 

Het totale project bestaat uit zes schiereilanden en twee dijken, waarop in totaal 221 recreatievilla's gebouwd worden in 7 verschillende types. Bij elke villa hoort een riante kavel grond én een stuk wateroppervlak met voldoende ruimte voor het aanleggen van een boot. Het water staat in open verbinding met de Krammer/Volkerak. De allereerste paal van het plan ging in december 2005 de grond in. Inmiddels, half december 2008, zijn het eerste eiland en een groot deel van de dijkwoningen geheel gerealiseerd en bewoond. Op het tweede schiereiland wordt hard gewerkt aan de bouw van de recreatiewoningen.

De start van de bouw van de laatste zes dijkwoningen en twee woningen is een mooi vervolg en tevens een teken dat de bouw en verkoop nog steeds succesvol verlopen. Van deze gebouwde recreatiewoningen is bijna alles verkocht. 

Op zaterdag 31 januari 2008 vindt weer een open dag plaats op Waterryck Suijssenwaerde. Op deze dag zal het park in winterse sferen aangekleed zijn. Belangstellenden zijn die dag van harte welkom om informatie te ontvangen, de sfeer te proeven en de modelwoningen te bezichtigen onder het genot van winterse hapjes en drankjes. Ook zijn diverse activiteiten mogelijk zoals een wandelroute en rondvaart door het park. Meer informatie over deze open dag is binnenkort te vinden op de projectwebsite.

Er zijn nog enkele al gebouwde recreatiewoningen te koop, en verder alle woningen op de volgende schiereilanden. Geïnteresseerden kunnen elke zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur de modelwoningen bezoeken. Meer informatie over de recreatiewoningen van Waterryck Suijssenwaerde kunt u vinden op www.suijssenwaerde.nl