Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Opening vernieuwd speelveld Nieuwe-Tonge

Foto

Woensdag 3 oktober 2012 is de nieuwe pannakooi op het speelveld aan de Koningin Julianastraat in Nieuwe-Tonge officieel geopend door burgemeester Zevenbergen van Middelharnis. De feestelijke middag werd om 14:00 uur geopend met een panna voetbaltoernooi voor de kinderen van groep 3 t/m 5. Bij dit toernooi waren ondanks het slechte weer dertien kinderen gekomen om hun voetbalkunsten te laten zien.

Na leuke wedstrijden in de groepsfase en halve finale bleven Jelle van Wageningen en Bob van Strien over in de finale. Na een mooie wedstrijd bleef Bob als winnaar over en kon zich Panna King van de jeugdgroep noemen.

Om 15:00 uur was het de beurt aan de groep 6 t/m 8 om hun kunsten te laten zien. Er deden zestien kinderen mee aan het toernooi, waar na de groepsfase en halve finale Jantine Koert en Adjan van Alphen overbleven om in de finale te strijden om de eerste plek. Na een mooi wedstrijd kwam Adjan als winnaar uit de strijd.
Burgemeester Zevenbergen kwam om 16:00 uur langs om de twee winnaars: Bob en Adjan de prijs te overhandigen. De dag werd ingevuld door Sportteam GO in samenwerking met stichting Nieuwe-Tonge in Bloei.