Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Oproep festival Turbulent

Jongerencultuurfestival Turbulent vindt plaats in de herfstvakantie van 2010 en is dus nog ver weg, maar talentvolle jongeren van de drie Zuid-Hollandse eilanden kunnen zich nu al aanmelden voor de Culture Jam (open podium).

Tijdens de Culture Jam kun je op het podium van festival TURBULENT anderen laten zien wat jij in huis hebt. Onderdeel van de Culture Jam vormt de Sing-a-Song Contest voor zangers en zangeressen. Ben je nog niet doorgebroken tot de X-factor, maar overweeg je wel de Kunstbende en wil je van een professionele jury wel eens horen hoe goed je bent, schrijf je dan in voor de Sing-a-Song Contest van Turbulent.

Aansluitend bij het themajaar van de provincie 'historische vaarwegen' verplaatst het festival zich dit jaar naar een boot die steeds twee dagen voor anker gaat voor één van de drie Zuid-Hollandse eilanden. Bij veel aanmeldingen voor de Sing-a-Song Contest houden we een voorronde op de 1e dag en staan de finalisten op het festival zelf. Gezien het thema van dit jaar hebben liedjes met het thema water natuurlijk een streepje voor.

Inschrijven voor de Culture Jam en specifiek het onderdeel Sing-a-Song kan via de website van Turbulent. Schijf je dus nu in en gebruik de zomervakantie om te repeteren. Meer informatie op www.festivalturbulent.nl.