Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Oproep liefdesverhalen

Eric Esche en Linda Hameeteman gaan proberen een wisselwerking tot stand te brengen tussen gedichten en fotografie. In een nieuwe serie, waarin zij gaan samenwerken, zijn zij op zoek naar bijzondere liefdesverhalen waarin mensen elkaar hebben leren kennen.

Dit gaan zij in foto's en gedichten proberen vast te leggen op zo'n manier dat dit voor anderen ook zichtbaar wordt. Daarbij laten zij voor de kijker genoeg ruimte over voor eigen interpretatie. Degene waarvan de verhalen het meeste aanspreken zullen samen in deze setting gefotografeerd worden door Linda. Eric zal hierbij gedichten gaan schrijven. Dit kan gaan over het verhaal zelf, maar ook over liefde in het algemeen. Dit werk zal later geëxposeerd worden. Iedereen mag zich aanmelden.

Eric Esche heeft op cultureel / spiritueel / muzikaal / kunstzinnig vlak interesses in vele richtingen. Hij maakt muziek, schrijft gedichten, beoefent Tai Chi, is betrokken bij de organisatie van de Ouddorpse Kunst- en Ambachtsmarkt en is voorzitter van een Stichting met het doel het helpen van kansarme kinderen in Nepal. Spelen met woorden / noten / de tere snaar in jezelf vinden.

Linda Hameeteman is in 2009 afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, studierichting Mediadesign Fotografie. In september 2009 is zij haar eigen onderneming gestart, Linda Hameeteman Photography. Fotografie is voor haar een vertolking van gevoelens en emoties. Zo laat zij in haar foto's zowel de gevoelens en het karakter van de persoon doorschemeren als die van haar zelf. Dit zorgt voor spannende en bijzondere effecten.

Mensen die denken een bijzonder verhaal te hebben kunnen zich aanmelden via info@lindahameeteman.nl of contact opnemen via 06 11 359 395. Linda's werk is te zien op www.lindahameeteman.nl.