Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Oranje Fonds steunt Diekhuus met 15.000 euro

Om de multifunctionele theaterzaal te realiseren in het Diekhuus heeft het Oranje Fonds toegezegd € 15.000 te sponsoren. Sociaal Cultureel Centrum het Diekhuus wordt momenteel grondig gerenoveerd door Gemeente Goeree-Overflakkee. Het realiseren van de theaterzaal is voor rekening van Stichting Fier, Diekhuus.

Stichting Fier is hoofdhuurder en tevens beheerder van het Diekhuus. Namens Stichting Fier is Anne Verhey erg blij met de steun van het Oranje Fonds. "Dankzij het Oranje Fonds is de realisatie van de theater faciliteit in het Diekhuus weer een flinke stap dichterbij gekomen", aldus Anne.

Oranje Fonds steunt sociale initiatieven
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Afgelopen jaar besteedde het € 31 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcodeloterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem Alexander en Koningin Máxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Multifunctionele theaterzaal
De zaal wordt een fantastische, aantrekkelijke voorziening voor iedereen op Goeree-Overflakkee. Een voorziening waaraan de lokale samenleving behoefte heeft en wel bij vaart. Gelukkig hebben al veel bedrijven en particulieren een bijdrage gedaan, maar we zijn er nog niet. Het Oranje Fonds doet mee... doet u ook mee? Ga naar www.samenhetdiekhuusmaken.nl en vul het sponsorformulier in want alle beetjes helpen.