Nu op de radio: Archipel bij nacht

Ouddorpse Kunst- en Ambachtsmarkt groot succes

Op zaterdag 30 juni 2012 werd al weer voor de 7e keer de Ouddorpse Kunst- en Ambachtsmarkt georganiseerd. De ring van Ouddorp was weer helemaal gevuld met kramen van diverse exposanten van o.a. schilderijen, aardewerk, foto's en bijvoorbeeld ook kunst gemaakt van vondsten uit de zee.

De Kunst- en Ambachtsmarkt is vooral ook bekend vanwege het leuke muziekprogramma dat altijd wordt gepresenteerd. Dit jaar was voor een andere opzet gekozen. In plaats van een vast podium op het pleintje voor het Ouddorpse museum, werden dit jaar zes gezellige terrassen ingezet als locatie voor het ten gehore brengen van muziek of het voordragen van gedichten door de "Reizende Dichters". Toehoorders op de terrassen hoorden muziek en/of zang van o.a. "Cabooz", "Yesterday's papers", "Marcello and friends", Amber van Opijnen, Jasper Stam en pianist Robbert Nijgh.

De kinderen die de markt bezochten, beleefden veel lol met "Het Schminkatelier" en ze kregen zelfs allemaal een "glitter-tattoo" gratis.

Omdat zeer zeker ook het weer heel goed was voor dit evenement, kijkt de organisatiecommissie van de St. Promotie Kop van Goeree die bestaat uit Ellen van der Bok, Marianne Knöps en Eric Esche, terug op een geslaagde dag voor zowel bezoekers als exposanten.