Nu op de radio: Archipel Love Songs

Planpresentatie nieuwe supermarkt aan Dorpstienden

Een zorgvuldig voorbereid nieuwbouwplan maakt de weg vrij voor een groter Albert Heijn-filiaal aan de Dorpstienden te Ouddorp. Ruim twee jaar werkten AH-ondernemer Martin de Berg, Blijvend Goed en ontwerper Jan Robijn van Z-wonen samen aan dit nieuwe plan voor Ouddorp.

In navolging van de presentatie aan de Raadscomissie Grondzaken van de gemeente Goedereede op 9 november 2010 nodigen zij u daarom graag uit voor een toelichting.

Aandacht voor u
Graag willen zij u kennis laten maken met dit initiatief, waarin behoeften van omwonenden, gebruikers van het centrum en ondernemers centraal staan. Zo kan de Albert Heijn met de keuze voor de Dorpstienden de noodzakelijke groei binnen het centrum van Ouddorp bewerkstelligen, wordt er via het nieuw geplande filiaal een aantrekkelijke extra verbinding gemaakt tussen Dorpstienden met de ring van Ouddorp, en wordt de aanrijroute naar Dorpstienden toegankelijker en veiliger gemaakt.

Ruimte voor parkeren en wonen
In de planvorming is tevens meegenomen om 52 ondergrondse parkeerplaatsen te realiseren en de geluidsoverlast in de buurt tegen te gaan met een inpandige laad- en losruimte voor de Albert Heijn. Ook is er de mogelijkheid voor een passend woonprogramma van vijftien dorpswoningen, gesitueerd boven het nieuwe pand van Albert Heijn.

Dorpseigen
Met het nieuwbouwplan willen wij een kwaliteitsverbetering bewerkstelligen voor de Dorpstienden, maar wel in een vertrouwd jasje. Er is daarom veel aandacht besteed aan de verschijningsvorm van het bouwplan. In samenwerking met ontwerper Jan Robijn, die al ruim 25 jaar vertrouwd is met Ouddorp, realiseerden wij een dorpseigen en kleinschalig ogend ontwerp met een directe relatie met de binnenring van Ouddorp.

U bent uitgenodigd
Wilt u meer toelichting op de plannen? Dan wordt u van harte uitgenodigd voor de informatieavond op donderdag 6 januari 2011 in Sport- en zalencentrum Dorpstienden.

Programma
19:30 uur Welkomstwoord door wethouder F. Tollenaar
19:45 uur Planpresentatie door Marco Hobbensiefken van Blijvend Goed
20:00 uur Toelichting architectuur door Jan Robijn van Z-wonen
20:15 uur Plantoelichting door Martin de Berg van Albert Heijn
20:30 uur Pauze
21:00 uur Gelegenheid tot vragen stellen

Hebt u op voorhand vragen die u graag behandeld ziet op de voorlichtingsavond? Dan kunt u uw vraag e-mailen naar info@blijvendgoed.nl.

De organisatie van de avond is graag voorbereid op uw komst. Daarom willen zij u vriendelijk verzoeken zich via info@blijvendgoed.nl aan te melden.