Nu op de radio: Archipel Love Songs

Politieberichten donderdag 19 juli 2012

logopolitieBij de politie kwam een melding binnen dat aan de Westdijk in Dirksland twee mannen zouden proberen een woning binnen te dringen. Ter plaatse bleek dat twee mannen naar aanleiding van een zakelijk geschil in een woning van de andere partij probeerden te komen. Het was inmiddels gelukt de mannen naar buiten te krijgen, waarna zij waren gevlucht. Betrokkene gaat alsnog aangifte doen.

Aan de Vrijheidsweg in Ouddorp botste een camper, een Fiat ducato, tegen de slagboom van camping De Klepperstee. Zowel de Fiat als de slagboom raakten beschadigd.

Op het Ted Janssen Plein verloor een 45-jarige bestuurder van een personenauto de macht over het stuur toen hij de rijbaangeleiding op de rotonde raakte. Een botsing tussen een lantaarnpaal en de auto was het gevolg. Niemand raakte gewond.

Door personeel van de afdeling opsporing werden een 15 en 16-jarige jongen gehoord uit de gemeente Middelharnis ter zake van een brandstichting. Van beide werd een verklaring opgenomen in een nog lopend onderzoek.

Bij de politie werd aangifte gedaan van twee gevallen van verlaten plaats ongeval ofwel doorrijden na een aanrijding op respectievelijk de Dabbestraat en het Handelsterrein in Oude-Tonge. In een van de gevallen is een getuige gehoord en wordt een nader onderzoek ingesteld.