Nu op de radio: Koffie met...

Politieberichten Hemelvaartweekend 2012

logopolitieIn de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 mei 2012 heeft de politie toezicht gehouden in de omgeving van een feest in Den Bommel. Twee personen zijn aangehouden in verband met belediging en belemmering. Daarnaast zijn personen bekeurd wegens andere strafbare feiten.

Een bestuurder van een fiets is verbaliseerd wegens baldadigheid. Hij reed met opzet een afzetting om. Een persoon werd nog verbaliseerd wegens 'wild plassen' en een ander voor openbare dronkenschap.

Aan het Bachplantsoen in Dirksland werd zondag 20 mei omstreeks 04:00 uur een Opel Corsa gestolen. Deze auto werd later door de politie in Hellevoetsluis aangetroffen.

Omstreeks 04:00 uur werd er in Dirksland brand gesticht bij de Capellery en de Deurloo. Twee containers die in een brandgang stonden werden in brand gestoken. De brand was overgeslagen naar een schutting en een schuur die hierdoor aanzienlijk beschadigd werden. Mocht u iets gehoord of gezien hebben aangaande deze branden is het verzoek dit door te geven aan de politie via telefoonnummer 0900-8844.

In Middelharnis werd zaterdag 19 mei 2012 een gestolen personenauto, merk Audi aangetroffen. De Audi was eerder in Geleen ontvreemd.

In de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 mei 2012 bezochten een 50-tal automobilisten de Brouwersdam, kennelijk om daar een straatrace te houden. Acht bestuurders zijn verbaliseerd wegens het stilstaan op een niet toegestane plaats, een bestuurder is verbaliseerd wegens overschrijding van de maximumsnelheid en de ander kreeg een proces-verbaal wegens overschrijding van een verdrijvingsvlak. In de nachtelijke uren van zondag 20 mei had opnieuw een groep straatracers zich daar verzameld. Door de aanwezigheid van de politie werd voorkomen dat zij de activiteiten konden herhalen.