Nu op de radio: Archipel bij nacht

Politieberichten vrijdag 28 september 2012

logopolitieNieuwe-Tonge - Aan de Sint Pietersweg in Nieuwe-Tonge is een 70-jarige man door de politie van het wijkteam aangehouden in verband met een aangifte tegen hem van huiselijk geweld. De inwoner van Hellevoetsluis werd overgebracht naar het bureau van de politie in Spijkenisse.

Oude-Tonge - In samenwerking met de gemeente Oostflakkee werd door de politie in het gemeentehuis een instructieavond gehouden voor degenen die zich opgegeven hadden voor de buurtpreventie Oude-Tonge. Circa 16 mensen gaan zich inzetten voor veiligheid en leefbaarheid in de woonkern Oude-Tonge. Bij de start ligt het accent op inbraakpreventie.

Een buurtpreventieteam van circa 16 deelnemers kan best wel uitbreiding gebruiken. Als jij of u een bijdrage wilt leveren, dan graag. U kunt u opgeven of meer informatie krijgen bij de politie, de gemeente of de dorpsraad.

Goeree-Overflakkee - De politie van het wijkteam heeft een 45-jarige vrouw aangehouden naar aanleiding van diefstal van geld. De aanhouding vond plaats op heterdaad en de verdachte is voor onderzoek overgebracht naar Spijkenisse. Tijdens het onderzoek wordt de vrouw voorgeleid aan de rechter-commissaris.

In de loop van de dag werden er ook weer controles in het kader van de Wet Wapens Munitie uitgevoerd. Een verlofhouder besloot zijn akte in te leveren. Hij leverde ook zijn wapen in aan het bureau.