Nu op de radio: Archipel Love Songs

Politietoezicht in uitgaansgebieden

logopolitieDe politie heeft in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 maart 2010 weer toezicht gehouden in diverse uitgaansgebieden. Daarbij schreven agenten in totaal 11 bekeuringen uit voor het veroorzaken van overlast. Ook hadden zij een vernieling heterdaad gezien en daar een aanhouding voor verricht.

In de nacht van zaterdag op zondag surveilleerden agenten in de uitgaansgebieden waaronder in Dirksland. Op de Maannezee zagen agenten in burgerkleding rond 21:00 uur een jongen over een auto heenlopen. Direct hielden ze hem aan. De 15-jarige jongen uit Achthuizen is overgebracht naar een politiebureau waar ze hem insloten voor nader onderzoek. Zijn familie is op de hoogte gebracht.

Daarnaast schreven agenten nog enkele bekeuringen uit voor het veroorzaken van geluidsoverlast. In de bus richting Ouddorp waren drie jongens bezig flink heen en weer te wiegen en waren hard aan het gillen. Agenten stopten de bus en haalden het drietal eruit.

In Dirksland zijn die nacht 5 bekeuringen uitgeschreven voor overlast, nachtrumoer en de vernieling. Ook in Sommelsdijk/Middelharnis waren agenten bezig met toezicht. Hier zijn in de rustig verlopen nacht 4 bekeuringen uitgeschreven voor wildplassen en nog een voor het rijden zonder helm op een scooter.