Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Raadsvergadering Recreatie en Toerisme Oostflakkee

Donderdagavond 16 september 2010 wordt in de raadzaal van de gemeente Oostflakkee een informatieve avond gewijd aan het onderwerp recreatie en toerisme.  De raadsleden worden voorgelicht door de directeuren van beide VVV's die het eiland Goeree-Overflakkee rijk is. Mevrouw S. de Geest voert het woord namens VVV Ouddorp aan Zee en mevrouw I. van Oosten namens VVV Zuid-Hollandse Eilanden.

 Er zal gesproken worden over de activiteiten van beide VVV's en de plannen voor de toekomst. De gemeente Oostflakkee staat hierin centraal.
 
Later op de avond zal er een presentatie zijn vanuit de provinciale dienst Groenservice Zuid-Holland (GZH), de organisatie die de ambtelijke ondersteuning levert aan Natuur- en Recreatieschappen in Zuid-Holland en Zeeland. De heer J.L. den Dikken en mevrouw M. Banus lichten toe wat het Natuur- en Recreatieschap 'De Grevelingen' en 'Haringvliet' voor het eiland, en specifiek voor Oostflakkee, kan betekenen op recreatief gebied. De plannen rond het versterken van de recreatie op en rond het Volkerak zullen in de toelichting bijzondere aandacht krijgen.
 
Inwoners van Oostflakkee en andere belangstellenden zijn van harte welkom de avond bij te wonen. In het programma is voldoende ruimte voor het inbrengen van suggesties. Aanvang 19:30 uur. Eisenhowerlaan 1, Oude-Tonge.