Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

Rabobank steekt Volleybal & Badminton heren in het nieuw

Foto

Rabobank Goeree-Overflakkee is al vele jaren hoofdsponsor van s.v. De Kriekel. Het door de Rabobank gesponsorde bedrag wordt verdeeld over de verschillende evenementen die De Kriekel jaarlijks organiseert. Zoals het Kriekel Rabobank Mix Volleybaltoernooi, de Clubkampioenschappen Gymnastiek, De Avonddriedaagse, het Judo Kersttoernooi en soms een demo streetdance/aerobic of een badminton toernooi.

De Rabobank heeft besloten in 2011 als extra speerpunt het herenteam van de volleybal in een nieuw shirt te steken. De heren van De Kriekel spelen in de recreantenpoule van De Eilanden en zijn vorig jaar kampioen geworden. Ook dit jaar draaien de heren mee in de top 3 van deze poule. Bij de badminton hebben 2 fanatieke heren een aantal toernooien gespeeld en gaan dit ook in de toekomst doen. Wellicht worden ook weer wedstrijden gespeeld. Ook deze heren gaan spelen in het nieuwe shirt van de Rabobank.

Op 23 maart 2011 hebben de volleybalheren van De Kriekel hun nieuwe shirts in ontvangst mogen nemen. Helaas konden de badmintonheren niet aanwezig zijn.