Nu op de radio: Archipel bij nacht

Repair Café Middelharnis zoekt vrijwilligers

Na de zeer geslaagde dag van samenwerking van het team "Repair Café Middelharnis" met bouwmarkt Gamma in Middelharnis blijken ook hier op Goeree-Overflakkee nog heel veel mogelijkheden te liggen. Het grote succes van de Gammadag kwam mede door het enthousiasme van de medewerkers van de bouwmarkt en de ondersteuning van leden van de "Repair Cafés Amsterdam en Hellevoetsluis.

Om de mogelijkheden in Middelharnis/Sommelsdijk te kunnen uitbouwen zoekt het team uitbreiding van vrijwilligers met technische "rechterhandjes" en andere handige vaardigheden. Het Repair Café vraagt van u één zaterdagmorgen in de maand om samen met de andere vrijwilligers de klanten te kunnen helpen met het weer aan de praat krijgen van hun niet (meer) goed functionerende apparaten. Niet alleen het weer werkend maken van apparaten maar ook repareren van andere spulletjes. Klein laswerk, solderen, defecte aansluitingen repareren, vervangen van beveiligingen, thermisch, mechanisch of overbelasting alsook het weer gangbaar maken van vastzittende onderdelen behoort allemaal tot de hulp waar deze vrijwilligers de klanten bij willen helpen. Ook met naaiwerk kunnen zij onze klanten weer dolblij de deur uit laten gaan.

Als u komt breng dan eens een buurman of buurvrouw mee om ook kennis te laten maken met deze repair-formule. Weggooien kan tenslotte altijd nog.

Het Repair Café is gevestigd aan de Simon Stevinweg 49 in Middelharnis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via emailadres repaircafemiddelharnis@gmail.com.