Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Rode Kruis Goeree onderneemt actie voor Haiti

Het is bekend dat op dinsdag 12 januari 2010 Haiti getroffen is door een zware aardbeving. Direct na het bekend worden daarvan is de hulp vanuit alle delen van de wereld op gang gekomen met als gemeenschappelijk doel, hulp bieden aan de getroffenen.

Vanuit Nederland is er al op verschillende manieren hulp geboden, zoals inzet USAR team, beschikbaar stellen van geld en goederen. Op giro 555 is inmiddels een aanzienlijk bedrag binnengekomen. Gezien de omvang van deze ramp is dat zeker (nog) niet voldoende en is er voor de hulpverlening nu en wederopbouw later nog veel geld nodig.

Het Rode Kruis afdeling Goeree e.o. heeft besloten om een geldinzameling te houden bij de supermarkten in de gemeente Goedereede. De inzameling wordt gehouden in Stellendam bij Plus Tessemaker, in Goedereede bij Coop-Compact, in Ouddorp bij de Spar Supermarkt, C-1000 Sperling en Albert Heijn.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari 2010 staan de NRK vrijwilligers met een collectebus in de winkel en vragen van u een bijdrage, u stelt hun toch zeker niet teleur. Bij de C-1000 is het ook mogelijk om uw statiegeldbon te gebruiken als gift voor de hulp in Haiti.