Schoenendoosactie in Ouddorp en omstreken

Actie4kids is weer begonnen met de actie schoenendoos. Zoals u misschien weet kunnen ontzettend veel kinderen blij worden gemaakt met een cadeau in de vorm van een mooi versierde en gevulde schoenendoos. In de schoenendoos kunt u allerlei spulletjes stoppen zoals knuffels, schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Niet alleen kinderen maar ook tieners en ouderen kunnen een doos versieren en vullen.

De doellanden voor dit jaar zijn; Sierra Leone, Togo, Roemenië, Oekraïne en Moldavië. Bij voldoende aanbod zullen er ook schoenendozen uitgedeeld worden in vluchtelingenkampen in Europa en het Midden Oosten. Actie4kids hoopt van harte dat het aantal ingeleverde schoenendozen voldoende zal zijn om al deze doelen te realiseren. Helpt u mee?

Schoenendozen kunnen vanaf heden t/m 21 november 2015 worden ingeleverd bij de Bibliotheek aan de Hofdijksweg in Ouddorp, bij Fam. Westhoeve, Molentienden 80 te Ouddorp, bij de beide peuterspeelzalen en bij Christelijke Basisschool Kon. Beatrix. Ook kunt u inleveren bij de Gereformeerde Kerk Ouddorp, Doopsgezinde Gemeente Ouddorp en de Hervormde Gemeente Ouddorp. Inleveradres voor de Hervormde Gemeente is Preekhillaan 12 in Ouddorp.

Woont u in Stellendam dan kunt u de dozen inleveren bij Profinan Advies Noorthoek, Keijzerstraat 16c of bij de Landwinkel van de Fam. Keijzer aan de Damweg 1a. In Middelharnis doet de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt mee en kunt u de dozen inleveren bij de Fam. Vreeke, Oost Krakeelstraat 12 in Sommelsdijk.

Voor iedere schoenendoos wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd voor transport- en organisatiekosten.

Voor informatie wat er in een doos mag en voor het downloaden van o.a. het boy/girl-label kunt u terecht op www.actie4kids.org en kunt u bellen naar de Fam. Westhoeve, telefoonnummer 06-22864506.