Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Sla uw slag bij de bibliotheek

Onder het motto 'Sla uw slag bij de bibliotheek' presenteert de bibliotheek zich. Ook kinderen ontdekken bij elk bezoek dat de bieb je wereld vergroot. Er is een prachtig aanbod en natuurlijk is de vakantie hét moment om eens heerlijk van een roman of een spannend boek te genieten. Daarom krijgt nu elk nieuw lid een strandtennisset cadeau.

In de bibliotheek is leesplezier en informatie te vinden. Er zijn bijvoorbeeld tijdschriften en boeken over opvoeding te leen. Daarnaast zijn er ideeën voor traktaties of een kinderfeestje. De bibliotheek is ook ideaal voor andere momenten, zoals boeken of tijdschriften over interieurinrichting of tuinontwerp na een verhuizing. Of handzame gidsjes voor een stedentrip. Men kan er ook een film lenen. En met de bibliotheekpas heeft iedereen toegang tot verschillende online databanken. Zo zijn bijvoorbeeld alle onderzoekstests van de Consumentenbond te bekijken.

Natuurlijk kan ook online iets worden gezocht en gereserveerd op: www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl. Dan ligt het klaar bij een volgend bezoek. Ook verlengen kan online of telefonisch. Een standaardabonnement kost 29 euro per jaar met een leuke strandtennisset cadeau.