Softwarebedrijf uit Stellendam geeft tablet weg voor gouden tip

Foto

Advertorial -  In 2014 is er veel gebeurd bij Modulo uit Stellendam, de softwarepartner voor (interne) logistieke en productieprocessen. Sinds januari 2014 werkt het bedrijf nauw samen met Aurio Software, eveneens softwaremaker maar dan gespecialiseerd in webapplicaties.

Vanwege deze samenwerking voelden beide bedrijven de noodzaak op zoek te gaan naar gezamenlijke huisvesting. Sinds mei 2014 zijn de bedrijven daarom gevestigd in de Kortenaer te Stellendam. Een ander gevolg van de samenwerking tussen Modulo en Aurio Software is de behoefte aan nieuw talent.

Per direct is Modulo BV opzoek naar .NET Lead Software Engineer. De Lead Software Engineer wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van informatiesystemen op het gebied van productieprocessen en (interne) logistiek. De functie van lead software engineer is binnen Modulo een sleutelfunctie met de verantwoordelijkheid voor het motiveren en aansturen van de software engineers. Verder gaat de lead software engineer mede richting geven aan de technische koers van het bedrijf. Een zelfstandige werkhouding is hierbij belangrijk. "Uitdagend werk, goede arbeidsvoorwaarden en dichtbij huis voor iemand woonachtig in Zeeland, op Goeree-Overflakkee of Voorne-Putten. Een unieke kans." Aldus Dirk Bruinsma, mede-eigenaar van Modulo BV.

Om de zoektocht te versnellen looft het bedrijf een Microsoft Surface Pro 3 tablet / laptop t.w.v. € 1.000 uit aan diegene die de gouden tip inzake deze zoektocht heeft (vraag naar de voorwaarden).

Meer informatie over de vacature is te vinden op de website van Modulo.