Sport Lokaal gaat weer van start

Het sportprogramma voor Goeree-Overflakkee, Sport-Lokaal, gaat zaterdag 5 september 2009 na de zomerstop weer van start. Iedere zaterdagmiddag tussen 14:00 en 18:00 uur wordt u op de hoogte gehouden van het laatste eilandelijke sportnieuws, zijn er live verslagen vanaf de sportvelden in de regio en worden er interviews gehouden.

Lokaal sportnieuws
Voor een actuele invulling van het programma is de redactie op zoek naar het eilandelijke sportnieuws en doet daarbij een beroep op u. U kunt uw sportieve prestatie of die van uw vereniging kenbaar maken aan de redactie zodat er aandacht aan gegeven kan worden in het radio programma Sport-Lokaal. Mail uw berichten naar redactie@sport-lokaal.nl.

Presentatoren
Om het programma nu en in de toekomst te kunnen blijven uitzenden is het Sport-Lokaal team dringend op zoek naar versterking.  Er is per direct plaats voor 1 of 2 presentatoren voor het programma. Is het iets voor u? Kijk dan snel op www.sport-lokaal.nl voor meer informatie of stuur een mailtje naar de redactie.

Bereik sport-lokaal
Het signaal van sport-lokaal is op dit moment helaas nog niet op het gehele eiland te ontvangen. Het bestuur van Radio Goeree Lokaal is bezig om daar een oplossing voor te vinden en heeft daarom een internet stream geopend waar sport-lokaal op te beluisteren is. Kijk daarvoor op de website van RGL. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.sport-lokaal.nl of op www.rgl.nl. Radio Goeree Lokaal zendt uit via FM 105.6 en op de kabel via 105.9 Mhz (alleen in de gemeente goedereede).