Nu op de radio: Archipel Actueel

Start nieuw softbalteam The Islanders

Honk- en softbalvereniging The Islanders, uit Oude-Tonge, start in het seizoen 2011 met een tweede softbalteam. Dit nieuwe damesteam wordt samengesteld uit startende softbalsters en ervaren speelsters die recreatief willen gaan spelen. Gezelligheid komt hoog in het vaandel te staan.

Voor de start van een tweede softbalteam is The Islanders op zoek naar meiden en/of dames die het leuk vinden om op het eigen niveau te softballen. Iedere week krijgen zij in ieder geval een goed verzorgde training aangeboden (vanaf 6 januari 2011 in De Grutterswei, vanaf april 2011 op sportpark De Koepel). Tijdens het softbalseizoen, van april tot en met oktober, speelt het negental verschillende wedstrijden tegen teams uit de regio. Het is vooral de bedoeling om sportief bezig te zijn met een leuke gezellige groep.

Lijkt het je leuk? Heb je nog twijfels of vragen? HSV The Islanders wil de mogelijkheden graag met je bespreken. Geïnteresseerden kunnen ondermeer gratis meetrainen, vanaf 6 januari 2011, op de donderdagavond om 20:15 uur in sporthal De Grutterswei in Oude-Tonge. Het contactadres is: islanderssoftbal@hotmail.com.

In 2009 heeft HSV The Islanders een prachtige nieuwe accommodatie betrokken op sportpark De Koepel in Oude-Tonge. Op het complex liggen een volwaardig softbal- en honkbalveld, met een modern nieuw clubhuis daartussen. De kleinschalige honkbalvereniging is een nog steeds groeiende club mensen waarin iedereen met open armen wordt ontvangen en wordt opgenomen in de warme familiesfeer. Een gedreven groep vrijwilligers verzorgt ondermeer de trainingen, het coachen en de teambegeleiding.