Nu op de radio: Weekendmix

Statiegeld actie voor de Roparun

Heeft u hem alweer zien staan? De geel-blauwe bus bij de lege-flessen automaat of bij de kassa van uw supermarkt? Grote kans van wel. Want supermarkten op heel Flakkee hebben ook dit jaar weer hun medewerking verleend aan de statiegeld actie van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners. Het is één van de acties die het team organiseert om geld in te zamelen voor mensen met kanker: stop na inlevering van uw lege flessen uw bon in de bus en het volledige bedrag komt ten goede aan de stichting Roparun.

De statiegeld actie wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar georganiseerd en was vanaf het begin al een succes. Vier jaar geleden werd als proef de eerste bus geplaatst. Die werd zo goed ontvangen dat er datzelfde jaar al totaal 10 supermarkten met de actie meededen. Dit jaar zijn de bussen te vinden in maarliefst 13 supermarkten op heel Goeree-Overflakkee: Middelharnis (Agrimarkt, Albert Heijn), Sommelsdijk (Albert Heijn), Oude-Tonge (Albert Heijn), Ouddorp (Albert Heijn, C1000, Spar), Dirksland (C1000), Melissant (Coop), Stellendam (Plus), Herkingen (Spar), Nieuwe-Tonge (Spar) en Ooltgensplaat (EM-TE).

Wilt u de ontwikkelingen van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners volgen, dan kan dat via de website www.roparunflakkee.nl.