Nu op de radio: Sport Lokaal

Stichting HVC collecteert voor straatkinderen India

De stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) houdt in de week van 6 - 11 april 2009 een huis-aan-huiscollecte in de gemeente Middelharnis ten behoeve de vele straatkinderen in India. India heeft ruim één miljard inwoners, waaronder ook vele straatkinderen.

De stichting HVC heeft een groot project in Coimbatoire (Zuid-India) waar ruim tweehonderd meisjes worden geholpen, van christenouders die vermoord zijn of gevangen zitten. Door middel van opvang, voedsel, kleding en onderwijs wil de HVC de meisjes voorbereiden op een goede plaats in de maatschappij. Zonder onderwijs hebben de meisjes geen enkele kans en komen dan in bijvoorbeeld in de prostitutie terecht.

Wie wil in één of meer straten in uw dorp collecteren en zo helpen dit project uit te bouwen? U kunt zich opgeven bij de heer Dio Otte, Nieuwstraat 1 te Herkingen, tel. 0612-963206. Voor verdere informatie over de stichting en inlichtingen kunt u kijken op www.stichtinghvc.nl of bellen met HVC-voorlichter, T.W. Kruithof: 0183-563628 of 06-51125621.