Nu op de radio: Archipel Actueel

Tarieven Wmo-reiziger Regiotaxi 2011 wijzigen

Met ingang van 1 januari 2011 gaan de tarieven voor de eigen bijdrage voor de WMO-reiziger omhoog. De tarieven voor de regulier OV-reiziger, daarentegen, gaan omlaag. Het nieuwe tarief voor de WMO-reiziger voor een ritzone wordt € 0,50. Het OV-tarief gaat naar € 2,- per ritzone.

WMO-geïndiceerden  Overige reizigers
Zone  Tarief    Tarief
1  € 1,00(*)  €   4,00(*)
2  € 1,50      €   6,00
3  € 2,00      €   8,00
4  € 2,50      € 10,00
5  € 3,00      € 12,00
(*) Voor de 1e zone wordt inclusief een opstapzone gerekend.

Maakt u gebruik van de terugbelservice?
De terugbelservice maakt het mogelijk om een aantal minuten voordat de Regiotaxi bij u voorrijdt gebeld te worden met de melding dat de Regiotaxi in aantocht is. Deze terugbelser-vice kan bij het reserveren van de rit worden aangevraagd. Het is belangrijk dat u het telefoonnummer opgeeft van het adres waar u opgehaald wilt worden. Hebt u een mobiel nummer dan kunt dit nummer opgeven voor de terugbelservice.

Regiotaxi Goeree-Overflakkee
De Regiotaxi Goeree-Overflakkee is er voor iedereen die graag van deur tot deur vervoerd wil worden. Zeven dagen per week van 's morgens zeven tot 's avonds elf uur en op zaterdag tot twaalf uur. Een prima alternatief voor als u niet wilt of kunt reizen met het reguliere openbaar vervoer. Reizigers met een WMO-indicatie reizen tegen een lager tarief. Voor meer informatie over de Wmo-indicatie kunt u terecht bij uw gemeente. Ritten voor de Regiotaxi Goeree-Overflakkee reserveert u via het gratis telefoonnummer: 0900 44 040 44.