Te hard, gevallen, verlaten plaats ongeval en brandjes

Foto

In de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 september 2014 werd omstreeks 03:15 uur, na een korte achtervolging, een bestelauto gecontroleerd. De bestuurder reed 146 km/uur waar je 100 km/uur mag. Hij was net niet zijn rijbewijs kwijt maar kreeg wel een boete van tenminste 400 euro.

Vrijdag 5 september 2014 omstreeks 15:00 uur werd door de politie op de Sint Pietersweg in Nieuwe-Tonge een 82-jarige vrouw aangetroffen die gevallen was met haar fiets. In verband met schouderklachten werd zij door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Diezelfde dag werd in Oude-Tonge een man aangehouden die betrokken zou zijn geweest bij een aanrijding in de omgeving van 's-Gravendeel. Bij de politie was aangifte gedaan van een verlaten plaats ongeval (VPO). Het onderzoek leidde naar de man in Oude-Tonge.

Getuigenoproep brandstichting
Rond middernacht werd een container (kliko) in brand gestoken aan de Koninginneweg in Sommelsdijk. Dit was een van de vele brandjes de afgelopen week. De politie is op zoek naar getuigen. Melden kan via 0900-8844 of eventueel via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.