Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Tenniscomplex van LTC Ouddorp is vernieuwd

De Ouddorpse LTCO (lawn tennisclub) kan komend weekeind (30 januari 2011) met trots het vernieuwde banencomplex aan de Klarenbeekweg 22 in gebruik nemen. Het complex heeft een complete metamorfose ondergaan. De gravelbanen zijn vervangen door smashcourtbanen en ook de direct aangrenzende omgeving is aangepakt. Zodra het weer het toelaat wordt ook de laatste hand gelegd aan het groenplan.

De club werkt verder aan een nieuw logo en de introductie van een vernieuwde website om het nieuwe seizoen optimaal naar buiten te kunnen treden. Voor een belangrijk deel hebben vrijwillige krachten de benodigde werkzaamheden uitgevoerd.

Omdat het winterweer begin januari 2011 een feestelijke heropening van het complex onmogelijk maakte is het nu tijd om met een algemene ledenvergadering (13:00 uur), een verlate Nieuwjaars-bijeenkomst (15:00 uur) en toernooi (15:30 uur) van start te gaan. Een warm buffet (18:00 uur) past uiteraard in de opzet van het openings-programma. De openingshandeling wordt verricht door good old groundsman Peter Bal, geassisteerd door partner Mirjam.

Tennis- en Jeu de Boulesleden, tevens bestuursleden van de tennisverenigingen op het eiland zijn voor deze happening aan de Klarenbeekweg 22, te Ouddorp van harte uitgenodigd. Voor deelname aan het toernooi en/of buffet graag tijdig opgeven aan Joline van Twillert via email: jolinester@gmail.com. Meer informatie: Magda Korthals 0187- 49 29 69.