Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Tennisvereniging Ouddorp dupe van inbraak

Ouddorp - De Tennisvereniging aan de Klarebeekweg 22 te Ouddorp is in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 oktober 2010 de dupe geworden van een inbraak. Het vermoeden bestaat dat de inbraak ongeveer tussen 23:00 en 01:15 uur heeft plaatsgevonden.

Door enkele tennissers werd de volgende morgen de inbraak pas ontdekt en de inmiddels ter plekke verschenen voorzitter van LTC Ouddorp heeft de politie geholpen met het veilig stellen van de inbraaksporen.

Deze inbrekers hebben met grof geweld alle deuren met een koevoet geforceerd waarna zij de voor de vereniging uiterst bruikbare spullen hebben meegenomen. Zij wisten de elektriciteit uit te zetten zodat eventuele camera's en alarminstallatie uitgeschakeld werden.

Van het AED apparaat tot en met de printer is meegenomen. Vrijwilligers die tijdelijk enkele gereedschappen ter beschikking van de vereniging hebben gesteld zijn hierdoor ook hun spullen kwijt.

De inbrekers moeten over een vervoermiddel hebben beschikt met een zeer ruim laadvermogen, want zelfs een zwarte wijnkoelkast en grote fusten met bier wisten ze bij hun inbraak mee te nemen.

De vereniging is hierdoor ernstig gedupeerd. Temeer omdat de vereniging aan de vooravond staat van een
enorme investering (dit trouwens zonder financiering van de gemeente) om alle gravelbanen te vervangen voor smash courtbanen zodat de leden van de tennisvereniging gedurende het hele jaar gebruik van de faciliteiten kunnen maken. Tennislessen kunnen nu ook in de winter plaatsvinden.

Worden u spullen te koop aangeboden of heeft u misschien iets gehoord of gezien dan hoort de vereniging dit graag. Bel 06-51332966 en wie weet wordt nog een inbraak bij u in de buurt voorkomen.