Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Tentoonstelling maritieme foto's

Susanne Herppich woont in Soest (Duitsland) en is professioneel fotografe. Toen zij in 2004 voor 't eerst in Ouddorp vakantie vierde, was ze zo onder de indruk van de prachtige natuur dat ze sindsdien Ouddorp als haar tweede "vaderland" beschouwt. Altijd al bracht ze haar vakanties door aan de Noordzeekust en zo kent ze de meeste Duitse eilanden maar natuurlijk ook de meeste Nederlandse waaronder Texel.

Het continu verlangen naar de kust en naar Ouddorp zorgt er voor dat ze er zo veel mogelijk vakanties met familie en hond doorbrengt en dan maakt ze natuurlijk foto's. De afgelopen 10 jaar fotografeerde Susanne met veel passie vooral de schoonheid van de stranden, de duinen en de zee. En als ze op pad gaat, hoopt ze altijd weer wat nieuws te kunnen ontdekken.

De mooiste vakantiefoto's heeft ze af laten drukken op canvas maar zelfs op ansichtkaarten en kalenders kunt u ze in 't Blaeuwe Huus in de maanden november en december bewonderen. Susanne heeft ook een leuke website: www.sanne-h-natureart.jimdo.com. Het VVV-kantoor in 't Blaeuwe Huus is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Informatie over de tentoonstelling is verkrijgbaar bij VVV Ouddorp aan Zee, 0187-681789 of info@vvv-ouddorpaanzee.nl.