Nu op de radio: Archipel Love Songs

Toegangskaarten Diekhuus online bestellen

Sinds dinsdag 11 februari 2014 is het mogelijk toegangskaarten voor alle voorstellingen van het Diekhuus online te kopen. Het is niet meer mogelijk kaarten telefonisch of per e-mail te reserveren.

Veilig en eenvoudig afrekenen
Alle toegangskaarten worden gereserveerd en direct betaald via de ticketshop. Afrekenen kan veilig via iDEAL met internet bankieren bij uw eigen bank. U ontvangt een bevestiging en een e-ticket die geprint moet worden en meegenomen moet worden naar de voorstelling. Uw e-ticket is tenslotte uw toegangskaart.

Op www.hetdiekhuus.nl vindt u een compleet overzicht van alle voorstellingen en films die dit seizoen spelen in het Diekhuus.

Niet via internet kaarten kopen?
Voor degene die zich niet op internet begeven is het mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur aan de receptie van het Diekhuus een kaart te kopen, wel moet men dan gelijk contant afrekenen. Bent u niet in de gelegenheid op de genoemde tijden dan kunt u ook een afspraak maken om langs te komen, telefoonnummer 0187-482400.

Uiteraard zijn er ook toegangskaarten te koop aan de kassa van de voorstellingen. De kassa gaat een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Toegangskaarten die aan de kassa worden gekocht zijn € 1,00 duurder ten opzichte van de verkoopprijs, inclusief administratiekosten, in de ticketshop. Toegangskaarten aan de kassa zijn alleen verkrijgbaar als de voorstelling niet is uitverkocht.

Diekhuus Cultureel
Blijf op de hoogte van voorstellingen in het Diekhuus via Diekhuus Cultureel, de maandelijkse nieuwsbrief van het Diekhuus. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via receptie@hetdiekhuus.nl.