Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Tulpenwandeltocht brengt 6.000 euro op

Foto

In 'De Doele' te Sommelsdijk werd maandagavond 21 mei 2012 de opbrengst van de Tulpenwandeltocht 2012 bekend gemaakt. Onder het oog van wethouder Wieringa, diverse sponsors en bestuursleden van verenigingen en stichtingen werden symbolisch twee cheques uitgereikt aan bestuursleden van de goede doelen Moedige Moeders Goeree-Overflakkee en Voeselbank Goeree-Overflakkee. Op elke cheque stond het bedrag van € 3000. Beide besturen van de goede doelen namen dit prachtige bedrag dankbaar in ontvangst.

De organisatie van de Tulpenwandeltocht bedankt de bijna 400 wandelaars, de meer dan dertig vrijwilligers, het Rode Kruis, MSV & AV Flakkee, de gemeente Middelharnis, het waterschap Hollandse Delta, manege Oostmoer, café de Tram en diverse inwoners van Stad aan 't Haringvliet onder leiding van Herman Maas. Een dergelijk hoge opbrengst zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder de inbreng van veel sponsors. De (hoofd)sponsors zijn; Sporthuis De Bont, 1-2-3 Zuiverwater, Z-wonen, SMB, Woongoed GO, TBP Electronics, Hans Meijer Advies, ASH carrosserie, behang en schildersbedrijf Olofsen, ING, Koese finance, EFW services, KCM, Plusmarkt Middelharnis, Bosman en Kalis, makelaardij van Alphen, Bakkerij Koese, Ford Iriks, Tieleman keukens, Happy Music, Knöps groep en fa. Fleuren. Deze bedrijven en instellingen laten zien ook in deze tijd oog te hebben voor mensen die het niet eenvoudig hebben en tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid.

Door het grote succes van de eerste editie is besloten dat de 2e editie van de Tulpenwandeltocht op zaterdag 13 april 2013 plaatsvindt. De te wandelen afstanden zijn dan 10 km, 17,5 km en 25 km.