Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Turn2Move start het seizoen met nieuwe groepen

Op woensdag 10 september 2014 starten de lessen van turnclub Turn2Move weer. Door de snelle groei worden er weer een aantal nieuwe lessen gestart, zodat er ook het komende seizoen geen wachtlijsten komen voor kinderen die graag willen turnen.

Kwaliteit
Turn2Move verzorgd alleen lessen die gegeven worden door gediplomeerde en ervaren lesgevers. Op die manier zorgen ze er voor dat kinderen op de juiste manier aangestuurd worden, maar dat er ook efficiënt onderdelen aangeleerd worden, zoals handstand, radslag, borstwaartsom en nog veel meer. De lessen zijn zeer gevarieerd doordat er in de Staver veel toestellen aanwezig zijn en doordat er gewerkt wordt met een jaarplanning en lesvoorbereidingen voor elke groep. In de les wordt er door de lesgevers een fijne sfeer gecreëerd waarbij de kinderen respect hebben voor zowel de lesgevers als voor elkaar. Kinderen komen graag naar de lessen van Turn2Move omdat de lessen leuk en uitdagend zijn. Voor de kinderen zelf is het goed om hun grove en fijne motoriek te ontwikkelen en daarnaast werkt het vele bewegen preventief tegen overgewicht.

Nieuwe groepen
De jongensgroep wordt gesplitst in een aparte groep jongens van 6/7/8 jaar (donderdag van 16:15 tot 17:15 uur) en een groep jongens van 9 jaar en ouder (donderdag van 17:15 tot 18:15 uur). Naast de meisjesgroep van 8 en 9 jaar op woensdag (17:15 - 18:15 uur) komt er ook een meisjesgroep van 8 en 9 jaar op donderdag (17:15 - 18:15 uur). Ook wordt er gestart met een meisjes groep van 12 jaar en ouder op woensdag van 19:15 tot 20:15 uur.

Gratis proefles
Kinderen die een keertje mee willen doen mogen een gratis proefles volgen, daarna kan men lid worden van de club door zich aan te melden. Net als bij alle andere sportclubs heeft deze turnclub hun eigen club kleding. Voor meisjes is dit een turnpakje, turnbroekje en turnschoentjes. Voor jongens zijn dit alleen turnschoentjes. Deze kleding kan voor of na de les gepast en gelijk gedragen worden. Alle kinderen die begin dit jaar in groep 3 t/m 8 van de basisschool in Sommelsdijk en Middelharnis zaten hebben al een keer les gehad op de airtumblingbaan in de eigen schoolgymles.

Informatie
Meer informatie over turnclub Turn2Move kunt u vinden op hun website www.turn2move.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@turn2move.nl of bellen naar 0187-487513.