Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Uitbreiding dienstverlening gemeente Goedereede

logo gemeente GoedereedeInwoners van de gemeente Goedereede kunnen ook online een afspraak maken met de publieksbalie. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan om telefonisch een afspraak te maken of langs te komen op het gemeentehuis in Goedereede.

Op 19 december 2011 wijzigde het dienstverleningconcept van de gemeente Goedereede. Het gemeentehuis is 's-middags (behalve woensdagmiddag) gesloten voor publiek. Voor de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken. Bezoek op afspraak werkt efficiënt waardoor de dienstverlening verbetert. Er zijn geen wachttijden en de ambtenaar kan zich op de afspraak voorbereiden.

Een afspraak maken is mogelijk via telefoonnummer 0187-491500. Inwoners kunnen voor producten van de publieksbalie ook online een afspraak maken via de website www.goedereede.nl. Bijvoorbeeld voor een paspoort, een rijbewijs, een aangifte van een geboorte of een uittreksel. De inwoner geeft thuis op een elektronisch formulier aan op welk tijdstip en voor welk product hij een afspraak wil maken. Binnen één werkdag ontvangt hij per e-mail een bevestiging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 0187-491500 of per e-mail: kcc@goedereede.nl.