Nu op de radio: Archipel bij nacht

Uitdaging vanaf Brouwersdam bewegend naar Nijverdal

Dominique Kuipers van Beware Beach Brouwersdam zet zich in voor het Afrikaanse Zambia en gaat voor geld de uitdaging aan om 238 kilometer fietsend en lopend af te leggen.

Dominique zal op 20 oktober 2011 een 'run bike run' doen vanaf Beware Beach op de Brouwersdam naar haar andere werkgever Sportschool DRW in Nijverdal, een afstand van 238 kilometer die zij door middel van hardlopen en fietsen zal afleggen binnen 15 uur. Een bijna onmogelijke uitdaging maar Dominique laat zelf weten; "Als ik eenmaal zeg, dat ga ik doen, dan doe ik het! Ik ga het niet laten gebeuren dat ik de eindstreep niet haal, ook al moet ik hem uitlopen op karakter."

De 22-jarige studente die lichamelijke opvoeding studeert aan de CALO in Zwolle, zal een half jaar stage gaan lopen in Zambia en les gaan geven aan kinderen met gedragsproblemen en lichamelijke beperkingen. Met het opgehaalde sponsorgeld zal zij de mogelijkheid hebben om (sport)materialen aan te schaffen voor de scholen in Zambia. "Een voetbal of een tennisracket, spullen die voor ons zo vanzelfsprekend zijn maar waar de kinderen in Zambia alleen maar van kunnen dromen, het zou mooi zijn als ik doormiddel van sponsors hier iets aan kan doen", aldus Dominique.

Dominique hoopt met haar sponsorloop € 2500,- op te halen. Doe mee en sponsor een (aantal) kilometer van haar 'run bike run'. Ze vraagt van particulieren een bijdrage van 5 euro per 10 kilometer en van bedrijven 10 euro per 10 kilometer. Donaties zijn uiteraard nu al welkom en kunnen worden overgemaakt op rekening 38.09.23.750 t.n.v. D. Keupers in Nijverdal, onder vermelding van 'sponsorloop Zambia'.

Wil je contact opnemen met Dominique? Stuur haar een e-mail; dominique.keupers@home.nl.

Meer info is te vinden op:
www.bewarebeach.nl/nl
www.tctubantia.nl