Nu op de radio: Archipel Love Songs

Uitgifte Exodus postzegel

Foto

Zondag 9 december 2012 is het precies 50 jaar geleden dat de eerste kerkdienst van de Protestante Exodusgemeente Middelharnis/Sommelsdijk werd georganiseerd. De jubileumcommissie die aangesteld is om dit heugelijk feit niet zomaar voorbij te laten gaan wilde graag een blijvende "tastbare" herinnering aan deze dag aan kunnen bieden. Maar wat?

Het is mogelijk het 240 pagina's tellende boek "De Intocht van de Exodus" voor € 24,95 aan te schaffen, maar dat vonden zij niet voldoende. En toen kwamen ze op het idee: een postzegel.

De "Exodus postzegel" met daarop dezelfde afbeelding van de kerk als op de voorkant van het boek "De Intocht van de Exodus" is een officiële postzegel. Vanaf heden zijn de "Exodus postzegels" per tien verkrijgbaar na afloop van een kerkdienst in de ontmoetingsruimte van de Exoduskerk, Dorpsweg 97 te Sommelsdijk. De tien zegels á 50 cent worden verkocht voor € 7,50. De € 2,50 opbrengst komt ten goede aan de kerk. Ook zijn binnenkort "Exodus kerstpostzegels" verkrijgbaar.

Wilt u de postzegels liever bestellen? Dat kan via jubileum@50jaarexoduskerk of 06-1208 0285.