Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Vanaf september politie spreekuur in gemeentehuis Dirksland

Met ingang van donderdag 3 september 2009 wordt twee maandelijks een politie spreekuur gehouden in het gemeentehuis van Dirksland. Inwoners kunnen, zonder vooraf een afspraak te hoeven maken, in contact komen met een wijkagent. Het politie spreekuur is vooralsnog een experiment, voor de duur van een jaar.

U kunt tijdens dit spreekuur terecht voor advies en kleine zaken. Aangiftes worden niet opgenomen tijdens het spreekuur. Voor aangiftes kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer 0900-8844. Eenvoudige aangiftes kunt u doen via www.politie.nl.

Het is niet de bedoeling dat allerlei zaken worden opgespaard tot het politie spreekuur. Het politie spreekuur is een service waarbij u in contact kunt komen met uw buurtagent en informatie kwijt kunt of eenvoudige vragen kunt stellen. Voor belangrijke zaken kunt terecht op het politiebureau in Middelharnis of bellen met 0900-8844.

Elke eerste en derde donderdag van de maand is het taakveld Burgerzaken van 18:00 tot 19:30 uur geopend. Vanaf donderdag 3 september 2009 is tijdens iedere avondopenstelling mevrouw H. Westerbrink of de heer G. Boender van de politie Rotterdam-Rijnmond aanwezig.