Nu op de radio: Koffie met...

Vechtpartij, verdovende middelen en strobalen verloren

logopolitieZaterdagmorgen 13 juli 2013 heeft de bestuurder van een tractor met aanhangwagen 23 strobalen verloren op de Anne Franklaan te Sommelsdijk. Omdat de lading niet goed vast gemaakt was kreeg de bestuurder een proces-verbaal.

Zaterdagmiddag was er een vechtpartij in Oude-Tonge. Drie mannen die onenigheid hadden raakten slaags. Ze zijn aangehouden en overgebracht naar bureau Spijkenisse waar ze door de recherche in verzekering zijn gesteld. Vanwege het niet betalen van geldboetes zal een van hen nog 29 dagen niet huiswaarts kunnen keren.

In het gemeentebos in Middelharnis werd in de vooravond van zaterdag 13 juli 2013 een persoon aangetroffen die een joint aan het maken was. De verdovende middelen zijn in beslaggenomen. Ook werd een jongen daar verbaliseert vanwege het feit dat hij alcoholhoudende drank nuttigde. Bij het Gedempt Kanaal werden jongeren in een auto aangetroffen die verdovende middelen bij zich hadden. Deze zijn in beslag genomen. Een van hen kreeg een proces-verbaal wegens het bezit van een verboden vlindermes.

In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juli 2013 werd in Stellendam een voertuig gecontroleerd waarbij een inzittende zichtbaar onder invloed van verdovende middelen was. In de auto werd een onderzoek ingesteld waarbij verboden wapens zijn aangetroffen (kapmes en stroomstootwapen). Eén persoon werd aangehouden en de wapens zijn in beslag genomen.