Nu op de radio: Archipel bij nacht

Verdachte brandstichting Ouddorp aangehouden

logopolitieOp maandagavond 16 april 2012 is er omstreeks 22:30 is er een prullenbak in de brand gestoken op de Raadhuisstraat in Ouddorp. De politie heeft een verdachte gehoord die het feit bekend heeft. De schade wordt aan de gemeente vergoed. Maar deze brand heeft niets te maken met de eerdere brandstichtingen die op zondag 8 april tussen 03:30 en 04:30 in Ouddorp zijn gesticht.

Er zijn diverse containers in brand gestoken bij de Wilhelminaweg/Margrietweg, de C1000, de Weststraat, de Dorpstienden en de Broekweg tegenover het benzinestation. Bij een van de branden was er sprake van gevaar dat deze over kon slaan.

Voor de branden van 9 april is de politie nog op zoek naar getuigen. Daar het op deze nacht gebruikelijk is dat er nog uitgaanspubliek op straat is, is het niet uitgesloten dat de dader of daders gezien zijn. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer kunnen vertellen over deze branden of over personen die daar gezien zijn. U kunt bellen 0900-8844 en vragen naar het wijkteam Goeree Overflakkee. Ook kunt u uw informatie kwijt bij meld Misdaad Anoniem 0800-7000.