Nu op de radio: Archipel bij nacht

Vergulde gemeentepenning voor raadslid J. Klepper

logo gemeente GoedereedeOp 7 juni 2012 nam SGP raadslid de heer J. (Hans) Klepper afscheid van de gemeente Goedereede. Na 26 jaar bestuurs- en raadswerk zag hij zich genoodzaakt wegens gezondheidsredenen te stoppen met zijn taken. Behalve zijn raadslidmaatschap, beëindigde de heer Klepper ook zijn functie als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Op 29 april 1986 werd de heer J. (Hans) Klepper raadslid voor de SGP in de gemeente Goedereede. Daarnaast was hij vanaf 29 april 1986 tot en met 21 november 1996 wethouder. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voltrok hij 20 jaar lang vele huwelijken. Op 28 april 2006 ontving hij voor zijn maatschappelijke en bestuurlijke bijdrage de versierselen behorend bij Ridder in de orde van Oranje Nassau. Wegens gezondheidsredenen legt de heer Klepper al zijn taken neer.

De gemeente Goedereede is Hans Klepper dankbaar voor zijn grote inzet en zijn deskundige inbreng. Namens de gemeenteraad overhandigden burgemeester Ger van de Velde-de Wilde, griffier Dick Koppenol en medewerker kabinetszaken Ton Lokker op vrijdag 8 juni 2012 een bijzondere onderscheiding; de heer Klepper ontving de vergulde gemeentepenning en de daarbij behorende gouden speld van de gemeente Goedereede.

"Ik ben er erg trots op deze penning te mogen overhandigen als bijzondere blijk van waardering voor al het werk, voor alle uren, voor alle inzet, voor alles wat je voor de gemeente Goedereede hebt gedaan", aldus de burgemeester. De heer Klepper was erkentelijk voor de hem toegekende onderscheiding.