Nu op de radio: De late avond

Verspreiding nieuwe gemeentegids Goedereede

In week 20 en 21 van 2011 verspreidt de gemeente Goedereede de nieuwe gemeentegids 2011-2012. In deze vernieuwde gids staat actuele informatie over de gemeente Goedereede. Het opzoeken van adresgegevens of andere informatie met een smartphone is nieuw.

Door het scannen van een code in de digitale gemeentegids navigeert de gebruiker direct naar de website van de vermelding. Ook dit jaar staat een actueel overzicht in de gids van instellingen, organisaties, verenigingen, clubs en belangengroeperingen die in de gemeente Goedereede actief zijn.

Ook de meeste recreatieondernemingen ontvangen gemeentegidsen. Belangstellenden die eind mei 2011 nog geen nieuwe gemeentegids ontvangen hebben, kunnen een gratis exemplaar afhalen bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Op de website van de gemeente Goedereede (www.goedereede.nl) staat een link naar de vernieuwde digitale gemeentegids. Deze digitale gids bevat afbeeldingen met een soort barcode: de QR-code. Gebruikers van smartphones kunnen deze QR-code scannen. Door het
scannen krijgt de gebruiker extra informatie zoals adresgegevens.