Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Videoreportage: Gemeentepenning voor sport-sponsor

Wethouder 't Hoen heeft op vrijdag 27 juni 2008 tijdens een afscheidsreceptie van sportvereniging DBGC een gemeentepenning uitgereikt aan de heer Jacques Damen. De heer Damen, wel bekend van de voormalige schoenen- en kledingzaak in Oude-Tonge,  is jarenlang sponsor geweest van diverse activiteiten op sportgebied op Goeree-Overflakkee. Hij is tevens ruim 25 jaar sponsor van s.v. DBGC geweest, waarvan enkele jaren ook de hoofdsponsor.

Ook is de heer Damen hoofdsponsor van de Ons Eiland Cup en sponsor en kledingsponsor van het Flakkees Elftal. In de beginperiode van Radio Flakkee was hij kledingsponsor voor het team van sportverslaggevers. Door zijn bijdragen heeft hij het mede mogelijk gemaakt dat allerlei, voor Flakkee, belangrijke sportuitingen hebben kunnen plaatsvinden. Echter met het beëindigen van de bedrijfsvoering, is er ook een eind gekomen aan deze activiteiten. Voor de gemeente Oostflakkee was dit aanleiding om hem te onderscheiden met de gemeentepenning in brons.

FlakkeeNieuws was ook aanwezig om de beelden vast te leggen. Klik op de onderstaande links om de videobeelden te bekijken.

Deel 1 - nl.youtube.com/watch?v=pWxmDeqBfgI
Deel 2 - nl.youtube.com/watch?v=YrG4GcNr6eQ