Nu op de radio: Archipel Love Songs

Vier amazones van Goeree-Overflakkee Overall-Kampioen

Foto

Ruitervereniging en Ponyclub Oud-Beijerland organiseert elk jaar een prachtig dressuurevenement waarbij ruim duizend dressuurproeven in acht wedstrijdringen worden gereden. Dit evenement is bekend onder de naam "Oud Beijerlandse dressuurdagen" en wordt gehouden op het terrein van Hippisch Centrum Hoeksche Waard. In het weekend van 19 en 20 mei 2012 werd de wedstrijd verreden in de dressuurklasses B tot en met ZZ-licht.

In totaal rijden de ruiters twee proeven per dag; degene met de gemiddeld hoogste plaatsing van deze vier proeven, mag zich tevens Overall-kampioen noemen.

Dit jaar waren er maar liefst vier amazones uit Goeree-Overflakkee, die aan het einde van de 2e dag gehuldigd werden als kampioen in hun klasse, te weten:
- Eveline Dees met haar D-pony Coelenhage_Las Vegas in de klasse L1 met een score van 66,17%.
- Milou Arensman met haar D-pony Beekzicht's Bolero in de klasse L2 met een totaalscore van 62,77%.
- Daphne van Peperstraten met haar D-pony Make My Day in de klasse Z1 met een totaalscore van 64.93% én haar D-pony TC Donata in de klasse M2 met een totaalscore van 69,33%.
- Tevens heeft Daphne met Make My Day een eerste plaats weten te bemachtigen bij de Kur op Muziek op zaterdagavond.
- Anais Tsakonis met haar paard Wassilis in de klasse M2 met een totaalscore van 64,75%.

Zij ontvingen naast de gebruikelijke bekers en geldprijzen, een mooie kampioensdeken en natuurlijk het oranje kampioenslint en mochten zij na de huldiging de parade rijden.

Op de foto v.l.n.r. de overall-kampioenen van Goeree-Overflakkee: Milou Arensman, Daphne van Peperstraten, Anais Tsakonis, Eveline Dees.