Nu op de radio: Lekker Weekend!

Vitale Kernen Goeree-Overflakkee nieuwe politieke partij

Kort geleden werd bij de notaris de oprichtingsakte ondertekend van de kiesvereniging met de naam Vitale Kernen Goeree-Overflakkee. De vereniging kan zich nu officieel laten registreren bij de kiesraad. Op deze wijze kan zij met een kieslijst meedoen bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezing in november 2012 die in het teken staan van de gemeentelijke herindeling. De kiesvereniging is ontstaan uit de lokale partijen VDB'78, Algemeen Burger Belang (ABB); Vrije Lijst Oosflakkee (VLO) ; Lijst Kroeze en Gemeentebelangen Dirksland.

Op deze wijze zijn eilandelijke politieke krachten gebundeld om o.a. de doelstelling "de belangen te behartigen van alle ingezetenen van alle woonkernen op Goeree-Overflakkee, ongeacht geloofs- of maatschappelijke overtuiging" inhoud te geven.

De gemeenteraadsverkiezing aan het eind van het jaar is één van de mogelijkheden om de standpunten naar voren te brengen en eventueel verder in de nieuwe gemeenteraad uit te dragen.

Het bestuur heeft de eerste negen kandidaten voor de kieslijst vastgesteld. Bent u nieuwsgierig wie dit zijn dan kunt u deze, net als andere nuttige informatie, vinden op de website www.vk-go.nl. Voor diegenen die geen internet hebben volgen hier hun namen:
1. Binic Vreugde
2. Willy Heintjes
3. Jan Leenders
4. Johan de Vos
5. Berend Jan Bruggeman
6. Gelein Ruts 
7. Wilma de Bruin 
8. Jannie Campfens 
9. Akkie Krouwel

secretariaat:
C. Rensink, Margrietlaan 2, 3248 AR Melissant.
E-mail: c.rensink1@upcmail.nl
Telefoonnummer: 0187-601526