Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Vitale Kernen heeft nieuwe website

De politieke partij Vitale Kernen Goeree-Overflakkee heeft in maart 2013 een geheel nieuwe website gelanceerd. Het online medium is een belangrijk communicatiemiddel voor de VKGO om contacten te onderhouden met de achterban.

VKGO-raadslid Johan de Vos is erg blij met de nieuwe website. Zo diende de partij onlangs zonder succes een motie in over het voorlichten van de inwoners over inbraakpreventie: "Daardoor blijven de inwoners nu verstoken van belangrijke tips om inbraken te voorkomen. Maar wij hebben die informatie nu op onze website gezet onder het kopje Inwoners, zodat iedereen er alsnog zijn voordeel mee kan doen."

Naast praktische informatie heeft de website vk-go.nl over alle dorpskernen op het eiland een eigen pagina samengesteld. Met daarop onder meer het laatste nieuws uit die plaatsen. Alle nieuwsberichten worden tevens gedeeld via de sociale media. De nieuwe website van Vitale Kernen Goeree-Overflakkee is te vinden op het adres www.vk-go.nl. Het adres op Facebook en Twitter is /VitaleKernenGO.