Nu op de radio: Archipel Love Songs

Volleybal De Kriekel weer van start

Maandag 30 augustus 2010 zijn bij s.v. De Kriekel alle sporten weer begonnen. De volleyballers hadden de eerste training op woensdag 1 september. De jeugd traint van 19:30 tot 20:30 uur en de senioren van 20:30 tot 22:00 uur.

De jongste jeugd gaat weer meedraaien in de CMV competitie, waarin de jongens vorig jaar op hun niveau kampioen zijn geworden en de meiden een mooie 3e plaats hebben behaald. De jeugdtrainers zijn klaar voor het nieuwe seizoen en hopen met leuke en gevarieerde trainingen de jeugd enthousiast te maken voor de volleybalsport.

De heren van De Kriekel gaan proberen de kampioenstitel van vorig jaar te prolongeren. Dames 1 speelt ook dit jaar in de hogere recreantenpoule. Aan het einde van seizoen vorig jaar zaten de dames goed in de wedstrijden en hopelijk houden ze dit goede gevoel vast. Dames 1 speelt in een nieuw wedstrijdshirt, gesponsord door ATR Uitzendbureau uit Hellevoetsluis. Dames 2 gaat dit jaar serieus proberen kampioen te worden in de lagere recreantenpoule. Kortom genoeg uitdagingen bij volleybal De Kriekel.

Natuurlijk is er altijd plaats voor nieuwe leden en iedereen is welkom om een keertje mee trainen op woensdagavond in Sporthal De Dorpstienden te Ouddorp. Meer info: http://www.dekriekel.nl/.