Nu op de radio: Archipel Love Songs

Voorverkoop Schuurfeest Middelharnis

De PJ Flakkee organiseert op zaterdag 12 juni 2010 weer hun eerste schuurfeest van 2010. Het jaarlijks terugkerende evenement zal deze keer een speciale editie worden. Dit omdat de vereniging dit jaar haar 60-jarige jubileum viert. Het schuurfeest zal weer gehouden worden op het erf bij familie van Hennink, Vroonweg 1 te Middelharnis.

Tijdens het feest zal ook dit jaar de Vroonweg vanaf de Langeweg afgesloten worden voor verkeer. Deze maatregel wordt getroffen om de verkeersveiligheid van de bezoekers aan het feest te kunnen waarborgen. De bezoekers die met de auto komen kunnen het feest bereiken door de Vroonweg in te rijden via Stad aan't Haringvliet. Fietsers kunnen wel via de Langeweg de Vroonweg bereiken.

Ook dit jaar wordt er weer een busregeling aangeboden. Dit houdt in dat bezoekers worden opgehaald op hun dorp en vanzelfsprekend weer worden teruggebracht na afloop van het feest.

De kaarten voor het evenement zijn verplicht en kunnen tijdens de voorverkoop aangeschaft worden. De kaarten kosten 12,50 euro per stuk (max. 3 kaarten per persoon, op=op). Na de voorverkoop kosten de kaarten 15,00 euro. De buskaarten zijn ook tijdens de voorverkoop te koop (10,00 euro). De voorverkoop zal plaatsvinden op vrijdagavond 21 mei 2010 van 20:00 tot 21:30 op de schuurfeestlocatie. Meer informatie is te vinden op http://www.pjflakkee.nl/.