Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Waterryck Suijssenwaerde in winterse sferen

Foto

Op zaterdag 31 januari 2009 vindt van 13:00 uur tot 17:00 uur weer een open dag plaats in Waterryck Suijssenwaerde te Oude-Tonge. Op deze dag laat het nieuwbouwrecreatiepark haar winterse charmes zien. Belangstellenden zijn van harte welkom om alle gewenste informatie te ontvangen, door het park te wandelen en natuurlijk de modelwoningen te bezichtigen. Onder het genot van warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep bij een knus open haard vuur. Ook behoort een rondvaart tot de mogelijkheden.

Waterryck Suijssenwaerde bestaat uit 6 schiereilanden, waarop in totaal 221 recreatievilla's gebouwd worden in 7 verschillende types. Bij elke villa hoort een riante kavel grond én een stuk wateroppervlak met voldoende ruimte voor het aanleggen van een boot. Het water staat in open verbinding met de Krammer/Volkerak. Het dorpscentrum ligt op loopafstand.
 
De bouw en verkoop zijn in volle gang. Eind 2008 is gestart met de bouw van de vierde fase, die bestaat uit de laatste zes dijkwoningen en twee woningen op het tweede schiereiland. Inmiddels zijn het eerste eiland en een groot deel van de dijkwoningen geheel gerealiseerd en bewoond, op het tweede schiereiland wordt hard gewerkt aan de bouw van de recreatiewoningen.

Er zijn nog diverse typen recreatiewoningen te koop. Geïnteresseerden kunnen elke zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur de modelwoningen bezoeken. Meer informatie over de recreatiewoningen van Waterryck Suijssenwaerde kunt u vinden op www.suijssenwaerde.nl.