Nu op de radio: Sport Lokaal

Weekend politieberichten

logopolitieDiefstal van brandstof, inbraak in woningen en drank nuttigen op verboden grond. Hieronder treft u de weekend politieberichten aan van 17 t/m 19 februari 2012.

Diefstal brandstof Den Bommel
In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 februari 2012 is er benzine gestolen uit een geparkeerde auto op de Johan Frisolaan te Den Bommel. Omstreeks 04:30 uur die nacht heeft een getuige personen horen praten.

Inbraak woningen gemeente Goedereede
Op zaterdagavond 18 februari 2012 is er ingebroken in twee woningen aan de Blazer te Stellendam. Na verbreking van ramen heeft men zich de toegang verschaft in de woningen. De buit bestond uit geld, pasjes en mobiele telefoons.

Op zaterdagavond 18 februari 2012 heeft men op een nog onbekende wijze zich de toegang verschaft in een woning aan het Hoofdpoortplantsoen te Goedereede. Er is geld weggenomen. Tevens is er in de middag of avonduren ingebroken in een woning aan de Jongkoenstraat te Goedereede. Na verbreking van een raam verschafte men zich de toegang in de woning waarna die geheel werd doorzocht. Geld en waardepapieren zijn weggenomen.

Bevinden op verboden terrein Dirksland
Op zaterdagavond 18 februari 2012 kreeg de politie de melding dat jongeren over de hekken klommen van de voormalige voetbalvereniging aan de Vroonweg te Dirksland. Ze zouden tassen met sterke drank bij zich hebben. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er 9 jongeren onder een luifel van de kantine zaten. Men was op dat moment bezig bier en bessenjenever aan het nuttigen. Ze zijn verwijderd van het terrein en kregen een proces-verbaal wegens het zich bevinden op verboden grond. De ouders van de betrokkenen zijn in kennis gesteld.