Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Weekendafsluitingen N59 Hellegatsplein/Schaapsweg

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 26 september 2008 21:00 uur tot en met maandag 29 september 2008 05:00 uur werkzaamheden uit aan de N59 tussen het knooppunt Hellegatsplein en de N59/Schaapsweg (gemeente Oostflakkee). Gedurende de werkzaamheden is de N59 in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Het autoverkeer kan gebruik maken van de Parallelweg.

De omleidingen worden met gele borden aangegeven. Rijkswaterstaat verwacht verkeershinder en adviseert weggebruikers dringend om de N59 te mijden en gebruik te maken van de aangegeven omleidingsroutes of van het openbaar vervoer.

Werkzaamheden
De N59 behoeft groot onderhoud. De werkzaamheden die in opdracht van Rijkswaterstaat worden uitgevoerd bestaan onder andere uit het aanbrengen van een nieuwe afwaterende deklaag (ZOAB). Direct omwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden geluidshinder ondervinden.

Langzaam verkeer
De parallelweg van de N59 is afgesloten voor het langzaam verkeer, landbouwverkeer, (brom)fietsers en voetgangers).

Pendelbussen
(Brom)fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van pendelbussen die tevens worden ingezet tijdens de werkzaamheden aan de Haringvlietbrug. In de afgesloten weekenden volgt de pendelbus een route tussen Numansdorp, Willemstad en de Schaapsweg (P+R).